Sökresultat för Anders Hjelmberg...
Rensa filter?
av:Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg
Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.Även recept – såväl klassiska som…
Isbn: 9789144060521
Utgivningsår:20100430
Utgivare: Studentlitteratur AB
Mediatyp: BB
Topp 40 just nu!
Inger Alfvén, Ernst Brunner, Ulf Gyllenhak, Anders Harning, Theodor Kallifatides, Peter Kihlgård, Agneta Klingspor, Bodil Malmsten, Åsa Moberg, Birgitta Stenberg
Anne Joergensen
Lennart Wrigholm, Göran Brandels, Peder Sveder
Elena Belle, Leif Eriksson, Martin Svensson
Björn Meidal